Duurzaamheid

Niet alleen uw Health Mate infraroodcabine is groen. Ook onze ‘Chain-of-Custody’ (COC) is gecertificeerd en duurzaam. COC is de weg die grondstoffen volgen van een bron met FSC-keurmerk, via de verwerking, productie, distributie en bedrukking tot het afgewerkte product. Zo staat Health Mate voor duurzaamheid!

Uw Health Mate infraroodcabine is dus 100% groen, van begin tot einde, van boomstam tot sauna.

Uniek gecertificeerd

Health Mate® (PLH Products, Inc) is de enige fabrikant van infraroodsauna’s met een keurmerk van de Forest Stewardship Council (FSC), het Sustainable Forestry Initiative (SFI) en het Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC). Deze keurmerken tonen aan dat wij voldoen aan de strengste normen om de natuurlijke rijkdommen te vrijwaren.

Uw gezondheid en de gezondheid van onze planeet zijn belangrijk voor ons.

Het FSC-keurmerk geeft de zekerheid dat u voldoet aan de strengste sociale en ecologische normen op de markt. Omdat de publieke bezorgdheid over de wereldwijde toestand van de bossen en houtvoorraden toeneemt, biedt de FSC een betrouwbare oplossing voor ingewikkelde ecologische en sociale problemen.

Het PEFC biedt kopers van hout- en papierproducten de zekerheid dat ze duurzaam bosbeheer ondersteunen.

De SFI-standaard voor boscertificering is gebaseerd op principes die duurzaam bosbeheer ondersteunen, waaronder maatregelen die bedoeld zijn om de water-kwaliteit, de biodiversiteit, de natuurlijke leefomgeving van planten en dieren, bedreigde diersoorten en bossen met een hoge conserveringswaarde te beschermen.

Op deze pagina vindt u onze keurmerken en certificaten. Aan de bijgeschreven codes kunt u de echtheid van onze certificaten controleren.