Verlicht Artritis

Artritis is een ontsteking van de gewrichten die veroorzaakt kan worden door reumatische aandoeningen (bijvoorbeeld reumatische artritis), verwondingen of bacteriële infectie. Verlicht uw artritis nu door middel van infraroodlicht.

Onderzoek heeft aangetoond dat een Health Mate klachten van Artritis drastisch kan verminderen. Bij alle patiënten werd tijdens de behandeling met een infraroodsauna een klinisch relevante verbetering vastgesteld van de pijn en de stijfheid die 5 tot 24 punten daalde. Bij patiënten met respectievelijk reumatoïde artritis en ankyloserende spondylitis verminderde de pijn met ongeveer 40 % en 60 %, en de stijfheid met ongeveer 50 % en 60 %. Alle patiënten voelden zich goed tijdens en na de infraroodbehandeling. Dertig minuten na het einde van de behandeling voelde 88,2 % van de patiënten zich “comfortabel” of “heel comfortabel”.

Behandeling in een infraroodsauna

Artritis is een chronische aandoening, wel kunt u de klachten verminderen door een behandeling met infrarood. De infrarood stralingselementen in een Health Mate hebben inmiddels hun effecten bewezen. De infrarood wordt door het lichaam opgenomen en dringt diep door tot in uw spieren en gewrichten. De warmtestralen staan energie af, brengen moleculen in beweging en wekken zo warmte op. U wordt verwarmd en de doorbloeding verbeterd. Uw pijnklachten zullen aanzienlijk verminderen.

Begin met om de twee dagen een sessie met een minimum van tweemaal per week. Bouw de sessies rustig aan op en luister naar uw lichaam. Beter wat langer op een lagere temperatuur dan kort op een hoge temperatuur.

    • Begin: 20 minuten (50 graden)
    • Na 3 weken: 30 minuten (50 – 55 graden)
    • Na 5 weken: 40 minuten (50 – 55 graden)

Dit is een algemeen advies. Raadpleeg ook uw arts als u voor medische redenen een infraroodcabine wilt gebruiken.


Lees meer over deze studie op de pagina Medische Studies.