Reuma en infraroodlicht

Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Helaas komt de aandoening op alle leeftijden voor en zijn er ook kinderen met een vorm van reuma.

Bijna 2 miljoen Nederlanders leven dagelijks met pijn, stijfheid en vermoeidheid als gevolg van hun ziekte. De meeste vormen zijn behandelbaar, maar helaas niet te genezen.

Reuma verlichten?

Een infraroodcabine zal de Reumatische aandoening nooit genezen, maar heeft zeker een verlichtende werking. Onder andere het Reumafonds raadt patiënten aan de klachten te verminderen middels warmtebronnen, zoals bijvoorbeeld met infraroodlicht. Warmte zorgt voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten. Door de infraroodcabines van Health Mate worden uw spieren soepeler en zult u minder last en pijn ervaren. Dit blijkt ook uit eerdere klinische onderzoeken.

Unieke samenwerking FWRO

In de Benelux heeft Health Mate een unieke samenwerking met Het Fonds voor Wetenschappelijk Reuma Onderzoek (FWRO), die zijn opgericht binnen de kaders van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie (KBVR), ter ondersteuning van het wetenschappelijk reumaonderzoek in België.

Neem voor uw aanschaf van een Health Mate infraroodcabine contact op met uw huisarts.