Medisch redenen

Een Health Mate infraroodcabine biedt verlichting bij vele medische klachten. Hieronder treft u een samenvatting van klachten waar een Health Mate bij kan helpen. Heeft u vragen over een specifieke klacht, neem dan contact op met het Health Mate Center of vraag het na bij de huisarts.

Helpt bij gewichtsverlies

U verbrandt 900 tot 2.400 calorieën in een sessie van 30 minuten! Hieronder ziet u hoeveel calorieën iemand van 68 kg verbrandt tijdens een 30 minuten durende inspanning:

SPORT CALORIEËN
• Zwemmen (crawl) 300
• Joggen 300
• Tennis (snelle game) 265
• Fietsen (16 km/u) 225
• Marathonlopen 593

Sommige organisaties die u willen helpen om gewicht te verliezen, geloven dat het lichaam vet gebruikt om toxines te verdunnen. Aangezien een infrarood thermisch systeem toxines verdrijft, is het ook een ideale manier om van vet af te raken dat ons lichaam gebruikt om de toxines die we opslaan te verdunnen.

Schoonheid

  • Ideaal om de bloedcirculatie in de huid te verbeteren, wat essentieel is voor een mooie, jonge, stralende huid!
  • Een nieuwe ‘innerlijke gloed’, de huid is vrij van opgestapeld vuil en droge huidcellen dankzij een diepe reiniging van onzuiverheden!
  • Helpt bij acne, eczeem, psoriasis, brandwonden en verwondingen of sneden in de huid.
  • Open wonden genezen sneller en zullen minder littekens nalaten.
  • Geen ruwe huid meer, deze wordt weer zacht.
  • Verstevigt en verbetert de teint en de elasticiteit.

Vermindert littekens

Volledig gevormde littekens, zelfs keloïden, kunnen geleidelijk aan verzacht worden.
Brandwonden en andere wonden of sneetjes genezen en laten een kleiner litteken achter.

Helpt tegen cellulitis

Cellulitis is een gel-achtige substantie die bestaat uit vet, water en vuil dat in zakjes onder de huid zit. Een infrarood thermisch systeem kan helpen bij deze aandoening omdat hevig zweten deze vorm van ongewenste overblijfselen helpt te verwijderen uit het lichaam.

Europese schoonheidsspecialisten bevestigen het: een sauna versnelt het anticellulitisprogramma!
Dankzij een twee keer diepere penetratie van de warmte in de cellulitis samen met 10 keer het niveau van verwarming in deze weefsels, kan een infrarood thermisch systeem aanzienlijk efficiënter zijn dan een conventionele sauna.

Pijnverlichtende werking

Efficiënt bij artritis, rugpijn, spierspasmen, hoofdpijn, reuma, fybromialgie en nog veel meer.

Wondhelend

Stralingswarmte helpt bij verstuikingen, spanning, artritis, spierspasmen en pijn.
Als u een atleet bent, brengt dit infrarood thermisch systeem niets dan goeds. Het vult het tekort aan zuurstof sneller aan waardoor verstuikingen en spierpijnen sneller zouden genezen.

Verbetert de fysieke conditie

Het infrarood thermisch systeem is de perfecte oplossing om uw cardiovasculaire conditie op peil te houden. U hoeft echter niet te joggen wanneer het slecht weer is, wanneer u geen zin hebt om te trainen of wanneer u moet rusten om een blessure te laten genezen. Infrarode thermische systemen zijn ook geschikt voor de opwarming voor het stretchen of voor u een inspannende activiteit doet. U kruipt gewoon in het infrarood thermisch systeem met uw kleren aan en laat de stralen door uw kleren gaan tot u begint te zweten. Nu bent u opgewarmd om te stretchen, skiën of rennen in koude omstandigheden, enz. Om maximaal stretchvoordeel te halen uit dit systeem hebt u een 40 minuten durende sauna nodig voor u stretcht.

Onderzoek toont aan dat stretchen na een sessie van 40 minuten in het infrarood thermisch systeem een permanente stijging van 50% in flexibiliteit teweegbrengt. Zelfs een sessie van 20 minuten kan een tijdelijke verhoging van de flexibiliteit tot 10% teweegbrengen. Als opwarming zou een infrarood thermisch systeem moeten helpen om blessures te voorkomen en de mogelijkheid om uw trainingsprogramma te volgen of te genieten van een activiteit in de open lucht te versterken. Een infrarood thermisch systeem is ook perfect om op te warmen na een activiteit bij koud weer, vooral voor de bevroren plaatsen.

Ontspanning en genot

Geen stress meer in de aangename warme temperatuur met verse lucht om het ademen te vergemakkelijken.

Verlicht astma

Health Mate verlicht astma op een effectieve manier. Lees meer over wat infrarood met astma doet.

Infrarood en reuma