Leveringsvoorwaarden

Bus kleinHoe bezorgt Health Mate de infraroodcabines (m.u.v. Voetsauna)?
Onderaan de pagina leest u meer over de levering van de voetsauna

Health Mate beschikt over een eigen bezorgings- en installatiedienst, en kan de bezorging dus zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarnaast beschikt u ter plekke altijd over de juiste kennis en wordt het gebruik van de infraroodcabine u goed uitgelegd.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de bevestiging per mail. Binnen enkele dagen zal er dan telefonisch contact met u worden opgenomen. Er zal dan een afleverdatum en verwacht tijdstip met u worden afgesproken.

Heeft u gekozen voor de betalingsoptie “vooraf overmaken”? Dan verwachten wij dat twee dagen voor aflevering het totale bedrag op onze rekening staat of dat u het bedrag bij plaatsing overmaakt.

Wat verwachten wij van u?

  • U heeft voldoende ruimte vrijgemaakt om de panelen te manoeuvreren naar de plaats van bestemming;
  • U heeft goed (vooraf) gemeten met een mal van het liefste geen buigzaam materiaal of de panelen door deuren, over trappen of luiken kunnen, of heeft Health Mate gevraagd te komen meten.
  • Indien nodig heeft u een steiger of lift geplaatst. Als dit nodig is, vragen wij u vooraf dit met ons te overleggen;
  • Wij kunnen bij u met een mal komen meten om te kijken of de panelen over bijvoorbeeld de trap kunnen. Meetkosten €75,- (Bij aanschaf van uw infraroodcabine worden deze kosten in mindering gebracht op de factuur).

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Een professioneel Health Mate plaatsingsteam
  • De cabine wordt voorzichtig in elkaar gezet, getest en geprogrammeerd.
  • U krijgt uitgebreide uitleg en tips over de werking en het gebruik van de cabine.
    Let op: Het Health Mate plaatsingsteam mag niet op ladders of steigers staan;
  • Gratis bezorgd en geïnstalleerd in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Hoe bezorgt Health Mate de voetsauna’s?

De voetsauna van Health Mate zit stevig verpakt in een eigen verpakking. Hierdoor kunnen wij deze snel en veilig versturen met onze partner PostNL. Om zeker te kunnen stellen dat het pakket veilig en zeker bij u aankomt wordt deze alleen op uw huisadres afgeleverd en dient u te tekenen voor ontvangst. Daarnaast is uw pakket altijd verzekerd bij een eventueel verlies.

U ontvangt na verzending van uw voetsauna de track en tracecode per mail. De verwachte levertijd wordt altijd actueel vermeld op de productpagina van de voetsauna.